اختلال یادگیری – مشاوره تلفنی روانشناسی

ساخت وبلاگ
اختلال یادگیری – مشاوره تلفنی روانشناسی

کودکان بسیاری هستند که ظاهری طبیعی دارند و رشد جسمانی، قد و وزنشان حاکی از طبیعی بودن آنها است. معمولاً هوش کم و بینشی معمولی دارند. به خوبی  صحبت می کنند و مانند سایر کودکان بازی می کنند و مانند سایر همسالان خود با دیگران ارتباط برقرار می کنند. در خانه نیز کارهایی را که والدین به عهده آنها می گذارند، به خوبی انجام می دهند و از رفتار عادی برخوردار هستند. اما زمانی که وارد مدرسه می‌شوند و باید خواندن و نوشتن و حساب کردن یاد بگیرند دچار مشکلاتی جدی می‌شوند. این کودکان کم کم درمی‌یابند که سایر کودکان از نظر درسی بهتر از آنها هستند و دچار احساس حقارت می شوند و کم کم از درس و مدرسه دچار بیزاری می شوند. این کودکان دچار اختلال یادگیری شده اند. در این بین والدین این کودکان که از دلایل ناتوانی یادگیری آنها ( اختلال یادگیری ) بی اطلاع می باشند، با فشارهایی که به کودک وارد می‌کنند، این دشواری را چند برابر می کنند.

تعریف اختلال یادگیری

  • کودک ممکن است دچار مشکلاتی در مهارت های گوش کردن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن، استدلال کردن داشته باشد.
  • این نارسایی در یادگیری ممکن است همراه با شرایطی از قبیل عوامل اجتماعی– محیطی و اختلالات توجهی باشد.
  • نارسایی ممکن است حالت ذاتی داشته باشد و گمان می رود این نقص از اختلالی در نظام عصبی مرکزی ناشی شود.

خواندن این با موضوع کاربردهای نوروفیدبک در یادگیری به شما توصیه می شود.


ویژگی های کودکان مبتلا به اختلال یادگیری

۱- اختلالات حرکتی در اختلال یادگیری :

الف- بیش فعالی: کودکان مبتلا به بیش فعالی در سنین پایین همیشه در حال جنبیدن هستند و در هیچ کجا آرام و قرار ندارند و رفتارهای غیر قابل پیش بینی از خودشان نشان می‌دهند.

ب- کم فعالی: برخی از این کودکان به طور غیر طبیعی فعالیتهای حرکتی محدودی دارند و بیش از حد آرام و بی حال هستند.

ج- ناهماهنگی: این نوع کودکان در فعالیت‌هایی مانند دویدن، پریدن، جست و خیز کردن و مانند آن مشکل دارند. نوع راه رفتنشان خشک و بی روح است و در فعالیت‌هایی که نیاز  به حرکات ظریف دارند مانند نوشتن و نقاشی کردن نیز دارای ضعف هستند.

د- تکرار: در این نوع از اختلال تقریباً در تمام رفتارهایی مانند صحبت کردن، نوشتن، خواندن، ترسیم کردن و اشاره کردن تکرار وجود دارد.

اختلال یادگیری,مشاوره تلفنی,شماره مشاوره تلفنی,مشاوره روانشناسی تلفنی,شماره مشاوره خانواده تلفنی,شماره مشاوره تحصیلی تلفنی

۲ – اختلالات اجتماعی– عاطفی :

کودکان دارای این اختلال یادگیری در بازی کردن با کودکان دیگر از خود ناتوانی نشان می دهند و اغلب اوقات در اثر ناکامی‌های ناشی از ارتباط با دیگر کودکان ، رفتارهای مداخله گر دارند.

۳ – اختلالات ادراکی :

اختلالاتی هستند مانند عدم ایجاد اشکال هندسی، تشخیص متن و زمینه، حروف وارونه و واژگون و امثال آن می باشد. افراد دارای این اختلال یادگیری در مواردی مانند اختلال در ادراک بینایی، عدم تشخیص تن صداها یعنی اختلال در ادراک شنوایی، نشانه اختلال در ادراک لمسی و اشکال در هماهنگی و اختلال در ادراک تعادل مشکل دارند.

۴ – اختلالات نمادسازی :

نماد سازی از پیشرفته ترین توانایی‌های ذهنی است که در آن مغز ادراکات، حافظه و حالت‌های وابسته به آنها را برای بدست آوردن مهارت‌های یادگیری به صورت یکپارچه در آورده و از آن‌ها یک زنجیره فکری می‌‌سازد. کودکان دارای این اختلال یادگیری در نمادسازی مشکل دارند.

۵- اختلالات توجه:

برای موفق شدن در یادگیری کودک باید بتواند توجه کردن به یک موضوع معین را یاد بگیرد. به همین ترتیب در موقعیت های مناسب توانایی جدا کردن توجه از یک موضوع و پرداختن به یک موضوع دیگر را داشته باشد.  عدم توفیق در این موضوع نوعی اختلال یادگیری است. انواع اختلالات توجه عبارتند از:

الف- عدم توجه

ب-  توجه بیش از اندازه

انواع دیگر اختلال یادگیری عبارتند از: اختلالات حافظه و اختلالات زبانی.

علتهای احتمالی انواع اختلال یادگیری :

عوامل محیطی

الف – محیط خانه

ب- محیط مدرسه

ج- محیط اجتماعی

عوامل عاطفی

 عوامل فیزیکی

الف – اختلالات شنوایی

ب- اختلالات بینایی

ج- تفاوت های جنسی

تحقیقات اولیه نشان دهنده این است که پسرها بیشتر از دخترها در معرض نارسایی های ویژه قرار می‌گیرند.

اگر فکر می کنید خودتان یا نزدیکانتان دچار اختلالات یادگیری شده اید، برای مشاوره با مشاوران روانشناس نیاز نیست به صورت حضوری به مراکز مشاوره روانشناسی و روانشناسان مراجعه کنید. کافیست در خانه و از طریق تلفن ثابت با مشاوران ما تماس بگیرید.

جهت استفاده از خدمات مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟

اختلال یادگیری,اوتیسم,اختلال رفتاری,اختلال یادگیری,مشاوره اوتیسم,مشاوره روانشناسی تلفنی

هموطنان عزیز می توانند در ساعات مختلف شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل با ما در تماس باشند. جهت تماس با مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب تنها کافی است شماره۹۰۹۹۰۷۵۲۲۶ را از سراسر کشور و شماره ۹۰۹۲۳۰۵۶۴۸ از تهران را بدون پیش شماره  و تنها از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران مرکز مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده صدای رهیاب استفاده نمایید.


خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب در زمینه مشاوره روانشناسی تلفنی

مشاوره تحصیلی...
ما را در سایت مشاوره تحصیلی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rahyabmoshaver rahyabmoshaver بازدید : 226 تاريخ : يکشنبه 27 آبان 1397 ساعت: 23:53